preloder

Me uskomme
laatuun

Olemme pieni mainostoimisto, joten meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin olla paras siinä, mitä teemme. Me emme tyydy nopeasti kyhättyihin verkkosivuihin tai grafiikkaan. Laatu on osa brändiämme ja samalla suurin valttikorttimme.  Kun tilaat meiltä palvelun, voit olla varma sen olevan huolella ja tarkkuudella suunniteltu. Sen takia haluammekin tarjota ilmaisen tutustumistarjouksen, jossa annamme teille arvion brändinne ja verkkosivujenne visuaalisesta ilmeestä ja siitä, mihin suuntaan sitä kannattaisi lähteä kehittämään.

PALVELUMME

GRAAFINEN SUUNNITTELU

esim. logot, liikemerkit, yritysilmeet, taitto, layout, käyntikortit, infografiikka, esitteet, flyerit,  liikegrafiikka ja kuvitus

WEB DESIGN

esim. responsiiviset verkkosivut, verkkokaupat, kampanjasivut, laskeutumissivut ja artistiportaalit

MARKKINOINti + BRÄNDÄYS

markkinointisuunnittelu, asiakassegmentointi, kampanjat, hakukoneoptimointi ja hakusanamainonta

Sosiaalinen media

tilit ja niiden ylläpito, sisällöntuotanto, sisältömarkkinointi ja kriisiviestintä

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mistä verkkosivuston hinta muodostuu?
Verkkosivustojen hinta muodostuu sisällön määrästä, sivuston ominaisuuksista ja visuaalisen ilmeen määrittelystä.

Olemalla meihin yhteydessä chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta tai tulemalla tapaamaan meitä toimistoomme Eerikinkadulla, saat meiltä hinta-arvion eriteltyine kuluineen.

Kauanko sivuston tekeminen kestää?
Sivuston tekemiseen käytetty aika määräytyy hinnan lailla sisällön määrästä, ominaisuuksista ja brändistäsi. Luonnollisesti myös muiden asiakastöiden määrä vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti voimme sivuston teille toimittaa. Tällä hetkellä kompaktit perussivut valmistuvat noin kahdessa viikossa ja laajemmat verkkosivustot noin kuukaudessa. Tarkemman arvion saat ottamalla meihin yhteyttä tai tulemalla käymään Eerikinkadun toimistoomme.
Miten toimin, jos verkkosivuston käytössä ilmenee ongelmia tai kysymyksiä?
Jos verkkosivuston käytössä ilmenee kysymyksiä tai ongelmia, voitte olla rauhassa yhteydessä meihin. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne ja neuvomme tarvittaessa.
Minulta ei löydy verkkoon tai mainontaan sopivaa kuvamateriaalia. Miten toimin?
Ei hätää! Tarvittaessa käytämme laadukkaita ja huolella valittuja kuvapankkikuvia, jotka myös muokkaamme vastaamaan sivuston ja yrityksen visuaalista ilmettä. Kaikki materiaali myös muutetaan tarpeesta riippuen verkkoon tai painoon sopivaksi. Tästä ei koidu asiakkaalle mitään lisäkuluja.
Mikä on WordPress-sisällönhallintajärjestelmä?
Wordpress on helppokäyttöinen CMS eli sisällönhallintajärjestelmä, joka on saatavilla yli viidelläkymmenellä eri kielellä, joihin sisältyy myös suomi.  WordPress on maailman suosituin CMS ja sitä käytetäänkin lähes joka kolmannessa verkkosivustossa.

WordPressin ominaisuuksien ansiosta asiakkaan on helppo päivittää verkkosivustonsa sisältöä omatoimisesti. Pidämme myös huolen, että ymmärrät miten WordPress toimii ja miten sitä käytetään ennen sivuston luovutusta.

Miten visuaalinen ilme suunnitellaan?
Visuaalinen ilme suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Pidämme huolen, että visuaalinen ilme on yritykselle sopiva ja tuo ilmi brändin arvoja ja fiilistä.
Mitä brändäys tarkalleen ottaen tarkoittaa?
Brändi ei tarkoita vain logoa, jonka viereen on ympätty nokkela lausahdus. Brändisi kertoo yrityksesi tarinan. Se välittää viestiäsi ja arvojasi. Brändääminen on sitä, kun kaikki eri elementit, kuten logosi, sosiaalisen median postauksesi ja markkinointimateriaalisi, kertovat saman tarinan johdonmukaisesti.