preloder

5 hyvää syytä valita WordPress

27
KESÄKUU, 2018
Web Design
Me Visiolla rakastamme WordPressiä. Mielestämme kyseessä on monipuolisesti paras julkaisujärjestelmä ja haluammekin nyt kertoa, miksi pidämme juuri WordPressistä.
Avoin lähdekoodi
WordPress on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, jonka asentaminen, lataaminen ja päivittäminen on täysin ilmaista. Avoin lähdekoodi mahdollistaa myös valtavan määrän käyttäjien tekemää lisäsisältöä, joista suuri osa on ilmaista. WordPress on saatavilla englannin lisäksi yli 50 eri kielellä, joista löytyy myös molemmat kotimaiset kielet suomi ja ruotsi.

Muokattavuus
WordPress on äärimmäisen muokattava. Sillä voi tehdä lähes kaiken mitä kuvittelet — ja enemmän. Taitavissa käsissä julkaisujärjestelmä taipuu vaikka mihin, ja useat maailman vaikuttavimmista verkkosivuista ovatkin WordPress-pohjaisia. WordPressille luodut lisäosat myös tarjoavat nopean tavan implementoida ominaisuuksia, joihin muuten menisi satoja työtunteja.

Kasvu
WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä. Sitä käyttää niin pienet kasvuyritykset, start-upit kuin myös kansainväliset suuryritykset kuten Sony ja Disney. WordPressin suosion johdosta se on kasvava ja ajantasainen julkaisujärjestelmä, joka on hyvin tuettu. WordPressin kasvaessa muiden perinteisten julkaisujärjestelmien (Drupal, Magento, Joomla) markkinaosuus on taas luonnollisesti pienentynyt.

Market share yearly trends for content management systems

Lähde: w3techs.com

 

Online-yhteisö
WordPressin ympärille on muodostunut avulias online-yhteisö, jossa niin rautaiset ammattilaiset kuin intohimoiset harrastajat vaihtavat ideoita ja vinkkejä. Yhteisön kautta löytyy aina avuliaita ihmisiä auttamaan ja jakamaan tietoa, jos sormi menee suuhun. Tämä tekee WordPressistä mahtavan julkaisujärjestelmän jokaiselle — olit sitten aloittelija, asiantuntija tai jotain siltä väliltä.

Helppokäyttöisyys
Vaikka laadukkaan WordPress-sivun suunnittelu ja toteutus itsessään onkin melkoinen työ, jossa kannattaa luottaa ammattilaisiin, on sivuston ylläpito itsessään melko yksinkertaista. Kenestä tahansa voi pienellä paneutumisella tulla WordPress-käyttäjä, joka osaa päivittää sivustonsa sisältöä mallikkaasti sekä ratkaista perustason ongelmat käden käänteessä.

Eerik Anttila

Eerik Anttila

Head of Design

eerik@visiodesign.fi
MAINONTA
Esimerkkijuttu 1
WEB DESIGN
Esimerkkijuttu 2
GRAAFINEN SUUNNITTELU
Esimerkkijuttu 3